Skip to main content

Qui som

Som la Fundació IUVARE XXI.

Fundació?

Entenem que una fundació privada és la millor fórmula per connectar amb la societat i desenvolupar els nostres objectius d’ajuda. Sense ànim de lucre i amb la idea de retornar a la societat el que ens ha donat fins ara.

IUVARE?

En llatí, Infinitiu present del verb IUVARE, que en català és “Ajudar”. Justament això és el que ens inspira i el que pretenem des d’aquesta Fundació. Volem AJUDAR.

XXI?

Aquest és el segle en el quan hem nascut i en el que desenvoluparem principalment la nostra activitat (...qui sap si al proper segle seguim actius). Vivim en aquest, el nostre temps, i ens projectem cap al futur.

Fundada el 2022, la Fundació IUVARE XXI (CIF G09613126), està Inscrita al Registre de fundacions de la Generalitat de Catalunya amb el Nº 3300 i desenvolupa les activitats principalment per tot el territori espanyol.

Fundada l’any 2022 amb vocació de treballar per a tot Espanya.

La Fundació IUVARE XXI (CIF G09613126), està Inscrita al Registre de fundacions de la Generalitat de Catalunya amb el Nº 3300.

Te la seva seu social a Pg. de Sant Gervasi 75 – 08022 Barcelona

Sorgeix de l’impuls personal dels seus fundadors amb el suport i recolzament inicial del Servei de Prevenció Aliè RISK XXI – Prl & Services.

Malgrat això la Fundació IUVARE XXI és independent d’aquesta i de qualsevol altra entitat privada.

Som PREVENCIONISTES. Després de més de 20 anys de dedicació a la PRL – Prevenció de Riscos Laborals (en diem PRL, però ens agrada més dir-ne Seguretat, Salut i benestar a la feina) i de viure en primera persona el dia a dia de l’activitat dels professionals que ens dediquem a aquest àmbit ens va semblar necessari fer un pas endavant.

Ens agrada aquesta professió i volem que cada dia sigui millor, i serà millor en la mesura que els professionals que ens hi dediquem ho fem cada vegada millor.

Volem ajudar i ens cal comptar amb l’ajuda de TOTS ELS PROFESSIONALS, PERSONES I/O EMPRESES QUE ES DEDIQUEN AL MÓN DE LA PREVENCIÓ DE RISCOS LABORALS.

L’estudi i l’aplicació de la PRL ha evolucionat molt en els darrers 20 anys, cert, i ens satisfà molt que sigui així. Com a prevencionistes que som, també ens sentim partícips d’aquesta millora.

Malgrat això, hem pogut constatar que la formació, capacitació i empoderament dels professionals de la PRL al nostre país encara te molt marge de millora.

Estem segurs que amb una formació més acurada i ajustada a la realitat professional es podria assolir un millor reconeixement professional, un grau elevat d’autoconfiança entre els professionals que treballem en aquest àmbit i, al capdavall això portarà unes millors condicions de treball per a totes les persones que treballem, sigui del que sigui.

Des de la Fundació IUVARE XXI entenem la PRL com quelcom multidisciplinari que abasta diferents temàtiques (tècniques, mediques, psicològiques, socials, de management, etc..) i els professionals de la PRL hem d’estar capacitats, preparats i l’alçada. Sentir-nos ben segurs del que fem i saber transmetre aquest sentiment.

Si se’ns permet, diríem que ens cal més orgull professional. Des de Fundació IUVARE XXI volem contribuir a fer-ho possible. Creant espais i posant els mitjans per que la nostra tasca, la nostra professió sigui més ben valorada i aporti valor a les persones i a les organitzacions.

Som prevencionstes, som la Fundació IUVARE XXI.